Tids nog blir allt bra igen

Jag vet inte vad som gick snett, om jag har gjort något eller om jag kunde gjort något annorlunda. Det enda jag vet är att en person som betytt oerhört mycket för mig genom alla år inte längre vill ha med mig att göra. Egentligen är det ok om människor inte vill ha med mig att göra längre. Det jag däremot inte klarar av är att inte veta varför. Jag vill veta vad jag har gjort, om jag gjort något. Jag vill få en chans att förklara mig eller be om ursäkt om jag betett mig illa på något vis. Det fick jag inte nu. Det blev bara tack och hej ungefär.

Varför är det så lätt att bara dra sig undan eller säga upp kontakten med folk i denna släkt? Och med denna släkt menar jag släkten på mammas sida. Istället för att reda ut saker och ting slutar en helt enkelt att höra av sig, gilla eller kommentera på inlägg på sociala medier. Från att ha varit aktiv till ingenting. Jag förstår inte det. Jag är av den åsikten att vi reder ut det som känns jobbigt och fel. Vi kommunicerar för vi vill väl inte slänga bort alla år vi haft tillsammans? Alla fina stunder förintas och kvar är ett skal av smärta.

Av alla personer i mitt liv trodde jag aldrig att du skulle dra dig undan mig. Jag har alltid sett oss som två människor som reder ut oenigheter tillsammans, som finns för varandra oavsett om vi träffas mycket eller lite. Herregud, i perioder har det gått mycket lång tid utan ens ett sms, men när vi träffats har allt varit som vanligt. Lika fint och bra.

Nu är det fina över, kontakten bruten och det gör så förbaskat ont. Jag sörjer det jag förlorat nu, det mina barn förlorar. Ännu en släkting borta ur deras liv, en som jag tyckt så otroligt mycket om.

Men det är lugnt, jag är stark och jag kommer må bra igen. Tids nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: