Familjesöndag

Idag är det en riktigt bra söndagsmorgon, jag känner mig nöjd med livet trots att solen skiner och jag är alldeles för varm. Allt flyter på och jag har redan hunnit marinera kött, fixa pebre(chilensk salsa) och en improviserad ananas/banan/mangopaj. Vi har idag bjudit hem Christofers mamma och syster på elgrillat och min plan är att de inte ska åka hungriga härifrån.

Igår kom Christofer hem efter en vecka i USA och Julian kom hem efter ett par dagar hos sin moster. Känns skönt att familjen är komplett igen, men jag har verkligen njutit av ensamtiden. D v s tiden utan C, det är ibland härligt att få längta lite efter sin partner.

De senaste dagarna har jag förresten fixat till balkongen. Handlat lite möbler och pyntat. Det är riktigt mysigt därute. Det är första gången i mitt snart 40-åriga liv som jag inreder en balkong så jag antar att jag är vuxen på riktigt nu. Syrran kom t o m hit med levande växter och nu ska jag göra mitt bästa för att inte ta död på dem.

DSC_2014.JPG    DSC_2028.JPG

DSC_2022.JPG Nästan allt är förberett inför dagen.  Vi behöver enbart några få ingredienser till en sallad samt glass till efterrätten så det blir en sväng till affären om ett tag.

Nu ska jag assistera Herman som letar efter sin”blämacka”. Tydligen misslyckades jag med att ge ungen en god frukost. Nå väl, en kan inte vara perfekt för jämnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: