Träning humöret till trots

Jag tog mig till gymmet idag. Eller, för att vara mer korrekt, jag tvingade mig själv dit. Helt utan vare sig lust eller inspiration ålade jag mig i mina, något för små träningsbyxor(stretch givetvis), laddade ner lite bra musik och stack hemifrån. Redan innan jag satt min fot i träningslokalen visste jag att alla därinne skulle störa mig på något vis, såg därför till att ha musik på i lurarna och ställde in synen på tunnelseende. Planen var att inte prata med någon och det klarade jag av galant. Jag såg förmodligen varken glad eller trevlig ut så folk ville nog inte snacka med mig. Bra bra. En timmes träning mäktade jag med innan trycket i bröstet blev för mycket. Idag är en sådan dag då jag inte vill vara ute bland folk utan enbart hemma och samla energi i min ensamhet.

Jag gjorde inte mitt bästa träningspass, men jag gjorde ett. Jag tog mig dit trots bristande lust och det, om något, är värt en klapp på axeln. Nu ska jag försöka finna den där inspirationen till träning igen för det är så mycket roligare då.

DSC_6857.JPG

Dagens känsla!

Nu ska jag trycka i mig gårdagens godisrester, socker är den mesta medicinen sådana här dagar.

2 reaktioner till “Träning humöret till trots

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: