Konstig dröm och planen för dagen

Vaknar smått panikslagen och tror att jag glömt bort att öppna porten för syrrans son som skulle hälsa på. Inser rätt snabbt att det bara var en otrevlig dröm och att systersonen redan är här. Kommer dock aldrig glömma hans besvikna min och genomdränkta kropp där han stod ute i spöregnet och väntade på att bli insläppt. Minen hans får mig att tänka på de där japanska skräckfilmerna med de långhåriga barnen. Lite så var det. Frågan jag ställer mig nu är: Hade jag verkligen släppt in honom om det hänt på riktigt? Han skrämde mig.

En annan sak som, kanske inte skrämmer mig men, får mig att anse livet vara riktigt jobbigt är magsjuka och nu verkar det som att Elian drabbats. Han sov hos en kompis inatt(lyckat) och messade omkring sjutiden att han spytt och behövde hämtning. Nu får vi se vart detta tar vägen.

Idag är planen att dra till Hemlingby med grabbarna och grilla korv. Vi behöver spendera några timmar ute i det fina vårvädret.

Nu ska jag försöka samla mig själv och acceptera att morgonen inte blev så lugn och rofylld som jag hade önskat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: