Gråa dagar

Redan då jag tvingade mig ur sängen i morse visste jag att denna dag inte skulle bli min bästa. Jag var ovanligt trött trots att jag faktiskt lade mig i skaplig tid och rent allmänt kändes världen rätt grå. Det var med småsura steg jag tog mig från sängen och till badrummet för att försöka väcka mig själv med en dusch. Kanske hade starten på dagen känts snäppet bättre om jag vaknat till minsta kaffedoft, men icke. Nu har inte dagen varit dålig, men den grå tråkiga känslan har stannat kvar. Det gråa kalla och regniga vädret har inte heller hjälpt då en enbart vill hitta en anledning att tycka synd om sig själv.

Inte för att det egentligen är synd om mig, jag har det ju rätt bra. Det var bara en sådan dag då livet känns lite grått. För att bota detta gråa mående fanns en given sak att köpa: GODIS!

Nu har de två yngre barnen lagt sig och den äldre spelar ps4 i sitt rum. Christofer är förhoppningsvis borta nån timme. Perfekt läge för mig att ta fram godiset som jag vill ha för mig själv. Har jag turen med mig kanske det även finns en god öl i kylen.

Denna gråa dag börjar kännas lite ljusare nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: