Skola skola skola

Tack vare mycket VAB denna termin kommer jag förlänga min tid på Brunnsviks Folkhögskola. Jag kommer således inte bli klar med mina gymnasiestudier till jul som planerat utan i juni nästa år istället. Detta skulle kunna kännas som ett rejält bakslag, men för mig är det enbart positivt. Att min studietid förlängs innebär att jag kommer kunna få de omdömen jag förtjänar, vilket jag inte kan få om jag slutar till jul p g a för stor frånvaro, så att fortsätta är ett bra beslut. De senaste veckornas oro och stress släppte så fort jag fick förslaget att fortsätta och det var välkommet. Nu kan jag avsluta denna termin med en bra känsla i kroppen.

Planen för våren har varit att arbeta och sedan söka in till högskolan till hösten och det har inneburit mycket stress och ångest för jag vill verkligen inte tillbaka till jobbet. Att vara där under lov fungerar väldigt bra, men att tillbringa mer än 7 månader där är ingenting jag vill. Jag har tagit ett sådant stort kliv från den arbetsplatsen och allt vad det jobbet innebär att det hade varit ett kliv bakåt.

Jag passar inte in där längre.

Nu ser jag framemot våren med studier och allt vad det innebär.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: