Studiedag, val av kurs och blivande tvååring.

Det finns inget mer lägligt just nu än en studiedag där jag helt och hållet kan koncentrera mig på de inlämningsuppgifter som skall in de närmsta dagarna. Denna dag ska jag således trixa och fixa med diagram, skriva ner Sätraskogens naturreservats bakgrund och finslipa på texten om ”Det stora oväsendet”. Jag har att göra, men det är givande och roligt så det går bra. Förhoppningsvis får jag in båda uppgifterna i tid.

Ska även försöka bestämma vilken högskolekurs som känns bäst att söka till våren. Vore bra om jag valde inriktning så att jag läser något jag kan ha användning för inför programvalet nästa höst. Mycket att tänka på.

Det viktiga denna vecka är dock inte inlämningsuppgifterna eller kursval utan att vår minsting blir 2 år på söndag. Det kommer vi givetvis fira med släkten.

Älskade Herman ❤

 

 

 

2 reaktioner till “Studiedag, val av kurs och blivande tvååring.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: