Kaotiskt men underbart

Jag är så förvirrad av allt kaos runtomkring mig. Igår frågade Julian om vi bott i nya lägenheten några veckor och jag kunde inte svara på det. Visade sig sedan att vi på lördag bott här en vecka bara. Det känns som flera.

Hemmet börjar så smått likna ett hem och det känns skönt. Det står fortfarande kartonger och säckar här och där och det är rörigt, men ändå beboeligt. Jag trivs väldigt bra. Vi trivs bra. Nästa steg är att köpa någon slags bokhylla, ett vitrinskåp, ett par stora mattor och sedan fixa en köksö eller liknande. Jag tycker så mycket om att planera hur vi ska ha det.

Herman går med glada steg till förskolan varje morgon och jag ångrar inte att vi bytte. Det är fantastiskt skönt att ha så nära om morgnarna. Det har ju varit lite sisådär med inskolningen de senaste två veckorna eftersom Herman åkte på tredagarsfebern, men förhoppningsvis kan jag lämna honom vanliga tider på måndag och sedan vara i skolan om dagarna igen. Jag blir tokig om jag ska vara hemma längre.

Nu ska jag fixa lite i Julians rum innan det är dags att hämta minstingen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: