Mitt stökiga liv

Tittar mig omkring här hemma. Av lägenheten, som för ett par dagar sen var alldeles nyröjd och städad, finns inte ett spår. Nu är allt lika stökigt som det brukar vara, saker är slängda överallt. I vardagsrummet slåss leksaker, strumpor, kläder och grytunderlägg om utrymmet. Jag har för länge sen resignerat och nuförtiden lägger jag inte så stor vikt av att ha hemmet stökfritt. Den tiden kommer, när barnen vuxit upp och blivit stora. I framtiden kommer jag ju bara ha Christofers saker att ta reda på(ha ha).

20170607_123544

Det är jäkligt skönt att inte vara lika hyperstressad över hemmet som förr. Visst njuter jag när det är nystädat och alldeles rent och givetvis blir jag irriterad i omgångar då allt är rörigt, men… jag är mycket lugnare nu.

Tiden då mitt hem kommer vara städat och snyggt kommer så småningom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: