Nästa år kan ni ju strunta i att gratulera mig…

Idag vaknade jag med den känslan jag brukar ha efter några intensiva dagar, som när vi haft mycket besök eller varit hemifrån en hel del. Det är märkligt för det enda som hänt denna korta skolvecka är att jag fyllt år, blivit grattad och firad av familjen på restaurang. Antar att alla gratulationer jag svarade på dränerade mig på energi. Jag är beyond trött just nu. Inte anade jag att det kunde vara så jobbigt att fylla år.

Och Christofer drog iväg till annan stad där han ska nördsnacka och förtära alkohol i några dagar. Roligt för honom och just nu känns det helt ok att vara ensam hemma med barnen. Jag har en del studier att sysselsätta mig med så det kommer inte gå någon nöd på mig precis. Ikväll kommer dessutom en av systrarna och hälsar på. Trevligt. Har t o m lyckats fixa en flaska vin nu. Skönt, för att umgås utan alkohol är inte vår grej. Jag är inte ens säker på att vi gillar varandra utan(jag skämtar).

På söndag är det morsdag och jag hoppas lite att jag blir uppvaktad på nåt vis. En blomma, lite choklad eller nåt. Ska bearbeta barnen väl återstående dagar.

Nu ska vi käka lite sushi och senare blir det marängsviss. Ser redan det positiva med att sambon är borta(ingen som tar av min sviss).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: