Kommande dagar i ensamhet

Christofer ska åka bort några dagar och jag har svårt att förlika mig med det. Jag vill egentligen ha honom hemma. Jag unnar honom att ha roligt och allt sånt där skit, men just nu känner jag ett behov av att vara nära honom. Vetskapen att jag kommer att få sova själv i tre nätter är allt annat än positiv. Detta är så olikt mig, jag menar visst älskar jag att ha honom hemma, men jag brukar tycka om när han drar iväg nån dag. Ensamtid och allt sånt där är inte att förakta.

Ska försöka acceptera detta nu och följande dagar kommer jag troligtvis(förutom att ta hand om barnen) kolla massor av serier samt trycka i mig chips tills jag mår illa.

 

4 reaktioner till “Kommande dagar i ensamhet

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: