Det gick inte bra…

Det gick skrattretande dåligt på högskoleprovet. Jag är så totalt besegrad, kunde knappt nåt. Jag kommer mest troligt aldrig berätta för någon hur illa det gick, får jag över 0.5 blir jag förvånad. Jag var så stressad över tiden och hann inte alls. Många gånger chansade jag bara för att få ner nåt, även på sådant jag egentligen kan räkna ut. Tidspressen gjorde något negativt med min hjärna, jag läste uppgifterna men plötsligt var det som att alla mattekunskaper hade försvunnit. Jag kunde inte ens lösa den mest simpla ekvation, pinsamt.

Jag förstod inte att det skulle vara så jobbigt, inte heller att jag inte skulle hinna allt på 55 minuter. Det jag måste träna på inför nästa högskoleprov är att lösa problem under tidspress. Att jag hunnit läsa klart matte 2 tills nästa provtillfälle i oktober kommer även det ha sina fördelar. Jag vill få ett bra resultat, jag ska klara det.

Nu blir det en paus från allt vad högskoleprov heter och istället kommer jag lägga all energi och fokus på skolan.

3 reaktioner till “Det gick inte bra…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: