Egentligen kan jag ingenting alls…

När som helst nu. Vilken dag, timme eller minut som helst kommer folk att upptäcka det. Upptäcka vilken bluff jag är. Att jag inte är smart eller allmänbildad. Att orden som kommer ur min mun inte är mina utan bara fragment av meningar jag snappat upp här och där. Information som givits till mig medvetet eller omedvetet. Egentligen kan jag ingenting alls. Vem lurar jag egentligen?

Läraren som igår gav mig positiv feedback angående mina texter. Som påstod att jag ligger på en hög nivå. Att jag är bra på att skriva objektiv, vetenskapligt. Bra på att analysera. Läraren som sa att jag nu får visa mer av det i litteraturdelen. Vad vet hen egentligen?

Mitt självförtroende har verkligen lyfts de senaste månaderna, men ändå återkommer dessa tankar. Detta tvivel.

Efter många år då jag gått omkring och trott att jag inte duger har jag äntligen hittat rätt. Att studera är otroligt bra för mig och en dag kanske jag inser att jag faktiskt kan något. Att jag är smart. Att jag inte är en bluff.

Tills dess fortsätter jag på detta vis och lurar alla att jag kan!

Happy Friday!

 

2 reaktioner till “Egentligen kan jag ingenting alls…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: