Nu ska det bli skönt med lite vardagsrutiner igen

Så var lovet strax över och jag har inte lyckats studera någonting alls… än. I min enfald tänkte jag att det skulle finnas massor av tid för skolarbete under lovet, men med barnen hemma var det lite väl optimistiskt tänkt av mig. Jag har varit helt slut om kvällarna och inte orkat ta tag i nåt. Men vi har haft fina dagar, barnen och jag. Helt klart värt allt.

Nu har jag inget annat val än att studera hela kvällen. Måste träna matematik inför högskoleprovet och Christofer brinner av iver för att hjälpa mig. Han är fin.

Att skolan börjar imorgon igen känns väldigt bra. Jag har tröttnat på att vara hemma och ser framemot att hugga tag i studier och lära mig nytt. Veckan som kommer är det jag som stannar kvar längre om dagarna och ser till att jag hinner med det jag ska. Christofer har börjat arbeta i Gävle igen och det kommer att underlätta för mig om vardagarna. Att vi återigen kommer vara två som delar på lämning/hämtning av barn känns befriande. Jag ser framemot alla vardagsrutiner igen. Visst är det härligt med lov, men jag är  grund och botten en rutinmänniska och mycket av rutiner blir det inte under ledighet.

På onsdag är det ingenjörsträff på högskolan och nu börjar jag bli smått nervös över att gå dit. Som vanligt har jag känslan av att jag inte har där att göra, att det inte är för mig, att ingenjörsutbildningar bara är för smarta människor. Ska göra mitt bästa för att bli kvitt dessa destruktiva tankar, gå dit och tänka att jag kan.

För kanske kan jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: