Lediga dagar

Andra dagen på lovet och det känns så härligt att vara ledig. Att inte behöva stressa iväg till skola och förskola på morgonen är så skönt. Att kunna gå omkring i myskläder, sippra på kaffe och bara njuta när Herman leker och Julian morgnar sig är toppen.

Idag ska vi hälsa på brorsan med familj och sedan blir det en tur till biblioteket. Julian brukar vara motsträvig då det gäller att göra saker som innebär att han måste klä på sig, men nu lockar jag med en pokenad och då går det bra.

Igår var barnens farmor här och hälsade på en sväng. Herman passade då på att prova hennes skor. Det var tydligen väldigt roligt, men ack så arg han blev då det inte gick så bra. Han har humör denna ettåring.

Nu är det dags att betala hyran innan jag glömmer bort det och gör av med alla pengar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: