Öppet hus

Idag var det öppet hus på högskolan. Jag vågade mig dit vilket jag är väldigt glad för. Nu känns tanken på att studera där, inom en snar framtid, inte lika nervös och omöjlig. Jag kommer klara av det. Börjar bli mer och mer säker på att jag vill gå en ingenjörsutbildning. Målet nu är att komma in på basterminen till nästa vår och sedan, som jag känner nu, vidare till ekonomiingenjörsprogrammet. Det var inspirerande att få träffa andra studenter idag och jag är säkrare än någonsin på att jag gjorde rätt då jag bestämde mig för att börja studera igen. Idag har allt känts riktigt jäkla bra.

Eller, nej förresten, allt var inte bra. Tanken på att jag gick omkring med ett tuggummi eller nåt på arslet kändes sådär. Lite önskar jag ju att nån sagt nåt. Hade varit schysst!

20170215_183215.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: