Förändringar och oväntade planer

Jag har ibland så otroligt svårt för förändringar. När andra(familjemedlemmar) vill vara spontana eller bara glömmer att delge mig planerna för kvällen rasar min värld och allt känns kaotiskt inom mig. Som igår då vi kom fram till Sandviken och det plötsligt blev tal om att gå ut och ta en öl på nån pub där. Visst anser jag att barnen kan följa med ut på pub en sväng, men just igår då Julian var halvtrilskig och Herman lite småkrasslig med sin öroninflammation kändes det som en väldigt dum idé så jag och stannade hemma med barnen. C gick iväg själv med sin far, inget de led av egentligen.

Senare på kvällen skulle sambon plötsligt ut och träffa vänner. Även sådana spontana saker känns jobbigt. Inte för att jag egentligen ville att han skulle vara hemma eller att jag missunnar honom chansen att träffa sina vänner, men jag hade inte förberett mig på att bli ensam. Sedan när han gått var det ändå ganska skönt för jag var skittrött och inte sällskapssugen alls.

Idag hoppas jag på en dag utan oplanerade överraskningar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: