Skola och introduktionsdagar

Imorgon är första dagen i skolan. Första dagen på början av förändring. Det känns så:

  • Underbart
  • På tiden
  • Spännande
  • Nervöst
  • Härligt
  • Oroligt

Är nervös för dessa första dagar som ska vara några slags introduktionsdagar. Antar att de vill att vi ska lära känna varandra. Sådant är jobbigt. Dels för att jag har svårt för att träffa nya människor, dels för att jag är orolig för att de ska köra lekar(vilket jag avsky) och mest för att jag inte alls är intresserad av att lära känna nån. Jag vill bara lära mig saker. Kör igång med lektioner direkt bara. Spill inte tid på sånt trams som var vanligt när jag började småskolan.

Detta kanske är lite hårt och ja, jag vet att min kompiskrets inte är stor så det kanske är bra för mig att knyta nya kontakter, lära känna nytt folk.

Men måste sådant vara så jobbigt?

Nåväl, ska imorgon gå dit med ett relativt öppet sinne, vara trevlig och inte så dömande.

Lycka till!

4 reaktioner till “Skola och introduktionsdagar

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: