Från jobb till plugg

Igår fick jag hem antagningsbeskedet från folkhögskolan och jag kan knappt tro det. Jag ska bli student igen. Jag ska lära mig saker. Jag har längtat och drömt om detta så länge, att klara av skolan, att skaffa mig en utbildning. Jag vill bli nåt, kämpa för nåt och känna att jag i alla fall lyckats med nåt i livet(barnen inte inräknade). Jag vill ha ett arbete med högre lön och bättre arbetsvillkor. Jag vill inte slita ut mig dag och kväll, vardag som helg.

Nu kommer jag räkna ner jobbdagarna då det inte återstår många alls.

Den 9/1 börjar mitt nya liv som studerande och nu ser jag framemot 1,5 år på folkhögskola för att sen söka vidare till högskolan.

Detta kommer bli tufft, men så jävla kul.

3 reaktioner till “Från jobb till plugg

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: