Sista veckan…

Sista veckan hemma och så många olika tankar och känslor hos mig nu. Det känns tungt att jag snart är tillbaka på jobbet igen på heltid. Det som håller mina känslor i styr är tankarna på framtiden och de planer jag har. Allt det får mig att må så mycket bättre.

Denna vecka spenderar jag med att skola in Herman på förskolan och än så länge går det väldigt bra. Idag lämnade jag honom själv där en timme och det gick fint. Han åt mat och lekte. Imorgon ska jag lämna honom i tre timmar. Jag hoppas innerligt att det går bra, att han inte blir tokledsen.

Hur melankoliskt det än känns att föräldraledigheten nu går mot sitt slut så ska det bli skönt att få en vanlig vardag igen. Det ser jag framemot.

Rutiner är min grej.

2 reaktioner till “Sista veckan…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: