APT eller inte…

Tidigare i veckan ringde chefen för att meddela att hon skickat nya lönen till mig samt ville hon fråga om jag skulle kunna vara med på APT:n nästa vecka. Hon verkade tycka att det var viktigt att jag var med. Sa att jag skulle kolla läget med barnvakt då inskolningen för Herman börjar nästa vecka och jag inte kan ha honom på förskolan timmarna som gäller. Då svängde hon helt plötsligt och sa att jag inte behövde vara med, att jag skulle koncentrera mig på inskolningen. Jag försökte gång på gång få fram att det kanske ordnar sig, men hon lyssnade inte alls på det.

Jag har så svårt för när människor först vill en sak och sedan vänder mitt i samtalet och vill nåt annat. Sen att de inte lyssnar utan bara pratar på utan att ta notis om det jag säger får mig att vilja dunka huvudet i väggen. Så jävla frustrerande.

Själv tycker jag att det vore bra om jag var med på mötet. Liten mjukstart inför arbetsstarten liksom, men nu vet jag varken ut eller in.

Ska jag ens anstränga mig och försöka fixa fram en barnvakt eller ska jag skita i det helt?

2 reaktioner till “APT eller inte…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: