Här sitter jag och känner mig lite melankolisk..

Imorgon blir Herman ett år. Min lilla lilla bebis har helt plötsligt blivit stor. Ett år. Nu kommer vi inte längre räkna hans ålder i månader. Nej, jag är inte en sån som säger 15 , 18 eller 37 månader. Nu är det år och halvår som gäller.

Kalas blir det givetvis för Herman. Imorgon har vi drop-in hela dan och jag har bakat ett och annat som jag tror folk kommer gilla. Vi får se. Jag är bra på att baka till mina barns ettårsdagar, men sen blir det mest köpfika. Helt ärligt är jag ganska förtjust i att bara behöva öppna en förpackning och lägga upp på fat. Jag är lite smått bekväm av mig. Dessutom finns det mycket gott att köpa så att baka känns inte alltid viktigt.

På ettårsdagen ska Herman givetvis få smaka lite fika, men dock inga mängder. Han ska ju inte få magont och helst vill jag att han sover om natten. Kommer vaka som en hök över honom och allt folk så ingen ger honom nåt i smyg.

Nu ska jag dricka upp min öl och tänka på året som gått. Vilket otroligt härligt år det varit med världens gladaste gofis.

Han är en underbar unge, lille Herman Alf Edgar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: