Älskade höst och hatade förkylning

Nu är det den tiden på året jag gillar bäst, hösten. Den kalla luften och mörkret passar mig ypperligt och att äntligen kunna klä sig i lite varmare höstkläder är härligt. Stickade klänningar, tjockare strumpbyxor och stövlar är just min grej.

Med hösten kommer även höstförkylningar, de är inte min grej. Inatt vaknade jag av att Herman var alldeles täppt i näsan och lite kinkig. Nu sitter han här bredvid mig och äter gröt och knaprar smörgåsrån medan snoret rinner. Förkyld liten kille, men trots det ganska glad. Mycket sömn blev det inte inatt, men det hoppas vi kunna ta igen under dagen.

dsc_2335.jpg

Om 6 dagar fyller denna kille ett år och jag hoppas verkligen att vi är friska då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: