Ungar på taket

Igår stod jag och fixade pastasallad till lunch då jag plötsligt hörde ett ljud utanför. Vände mig om och fick se ett par fötter klättra upp på stegen som står utanför köksfönstret. Då tände jag till rejält. Ett par ungar i 12-års åldern hade alltså klättrat upp på brandstegen från gatan, ut på taket vid vårt köksfönster och sedan vidare upp på nästa tak. Jag hoppade i ett par skor och klättrade genast upp på några steg på stegen och skrek till grabbarna att de genast skulle komma tillbaka ner.

De vänder om i rena förskräckelsen av mitt skrikande och kommer tillbaka, ena skärrad och den andra lite kaxigare. Ser hur de är på väg till stegen för att klättra ner på gatan igen, men nej,det fick de inte. Jag följer med dem ut i trapphuset och säger att ser jag dem här igen ringer jag polisen.

Jag blev så arg och rädd. Ungar ska för fan inte klättra omkring på tak mitt i stan. Tänk om de ramlat ner. Fy fan alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: