Tankar om kvällens fest

Det är alltså ikväll vi ska dra på fest i Stockholm. Just nu känner jag mig spyfärdig och försöker febrilt hitta en anledning att stanna hemma(fast jag vill ju inte det egentligen). Varför måste det vara så otroligt svårt att träffa nya människor? Jag vet ju att de förmodligen är trevliga typer hela bunten, men ändå..  Och jag vet att jag kommer ha roligt när jag väl är där och förhoppningsvis är lite lagom berusad. Alltid lagom, en vill ju inte tappa kontrollen.

Det är ju verkligen inte så att jag inte tycker om att gå på fest. Jag gillar det.

Mardrömsscenariot för kvällen är att vi kommer dit sent. Stället är fullt med folk som jag måste gå runt och hälsa på. DET blir jobbigt. Hoppas att det i en sådan situation är ok att vinka lite diskret.

Kanske borde hänga nåt sådant här runt halsen:

imagesimages

Nu ska jag försöka släppa tankarna på allt som gör mig nervös och fokusera på kläder. Vad ska en ha på sig egentligen?

2 reaktioner till “Tankar om kvällens fest

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: