Tanten på bussen

Ofta när jag åker busslinjen som går till Julians skola kliver det på en äldre tant med rollator. Jag är så trött på henne. Inte nog med att hon alltför ofta suckar högljutt över barnvagnar som tar plats, hennes motto verkar dessutom vara ”Jag först- alltid”. Hon tränger sig före i kön och kör nästan över en med rollatorn om en inte hoppar åt sidan. En gång knuffade hon t o m undan Julian med rollatorn, men då svor jag åt henne. Det gjorde mig skitarg. Hon brydde sig inte ens.

Idag klev hon på i sedvanlig ordning då vi var på väg hem och nära biblioteket ställer hon sig plötsligt upp, lossar bromsarna på rollatorn och tänger sig förbi mig och vagnen för att kunna stiga av först vid rådhuset. Vadan denna panik? Om en blir sådär när en blir gammal, ja då vill jag nog inte bli det.

Nästa gång ska jag ställa mig lite i vägen bara för att jävlas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: