Det här med att gå på fest där en inte känner nån…

Nästa vecka planerar jag att följa med Christofer på fest. En Karaokefest där jag inte känner nån förutom sambon. Det gör mig nervös och lite smått orolig. Jag har svårt för att träffa nya människor, svårt för att småprata och mingla. Jag känner mig alltid obekväm i sådana situationer och jag fattar aldrig riktigt vad en ska prata om. Som vanligt riskerar jag att berätta min livshistoria av nervositet. Och det vill jag inte.

Hursomhelst är jag väldigt glad och lycklig över att han faktiskt vill ha med mig. Att han inte anser mig vara en social belastning. Han tar mig för den jag är, stöttar och lämnar mig bara ensam om det är ok för mig, vilket det oftast är efter en liten stund. Jag behöver bara känna in stämningen först och kanske ha hälsat på några i alla fall.

Han är bra på detta vis och för det älskar jag honom.

Sedan är ju detta en karaokefest, men om jag sjunger nåt det får visa sig där. Jag har tillräckligt ont i magen bara av tanken på att åka dit. Sång blir det bara om jag känner mig trygg och bekväm.

Nu ska jag slå bort tankarna på det obekväma och tänka på att fest i Stockholm nog innebär hotell för Christofer och mig. Det är härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: