Lite mer ordning, tack!

Jag är den som hittar saker här hemma. Oavsett vad som är borta är jag oftast den som hittar det. Allt från Christofers anställningspapper till Elians fotbollssaker. Nycklar, busskort och allt annat som läggs här och var. Jag har koll och kommer ihåg var jag sett saker. Vi har det inte speciellt ordningsamt hemma, ganska rörigt i lådor och skåp faktiskt, men i röran vet jag ändå ungefär var saker borde vara. Det vet inte resten av familjen och ibland blir jag så frustrerad över detta. Jag vet att resten av familjemedlemmarna uppskattar att jag hittar saker och de är alltid tacksamma och allt sånt där, men ibland vill jag bara skrika ”OM NI BARA HÅLLER REDA PÅ ERA SAKER OCH HAR DEM PÅ SAMMA PLATS SÅ BEHÖVER INTE JAG STÄNDIGT HITTA ALLT”.

Jag menar, hur svårt ska det vara att ha lite ordning i kaoset. Lite i alla fall. Jag har alltid mina viktiga papper på samma ställe, i ett fack på väggen. Lätt att hitta när en ska betala räkningar o s v. Resterande familjemedlemmar har även de fack, men de används inte. Istället slängs post och annat lite hursomhelst. Och så ska allt hittas i panik när räkningar ska betalas eller medlems/spelkort nyttjas.

Jag försöker strukturera upp saker här hemma, men i slutändan är allt kaotiskt igen. Nu funderar jag helt enkelt på att namnmärka hyllor, fack lådor o s v. Om det nu skulle hjälpa.

Troligtvis skulle familjen inte ens lägga saker på rätt plats i alla fall.

SUCK!

Sedan ska vi inte tala om min frustration när de letar efter saker. De är hopplösa och hittar ingenting, men det är ett annat blogginlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: