Det här med att sminka sig mycket OCH snyggt…

Jag har aldrig brytt mig om att sminka mig mycket. Visst använder jag mascara och då och då även ögonskugga, men detta med eyeliner eller kajal har jag aldrig fattat hur jag ska få till snyggt. Oftast har jag varit nöjd ändå och känt att jag är snygg som jag är. Men nu, på äldre dar, börjar jag fundera på om det inte vore kul att lära sig applicera även lite svarta linjer kring ögonen. Har således börjat kolla efter nåt bra ställe där jag kan lära mig. Jag skulle aldrig fixa det själv. Har försökt åtskilliga gånger och nej, det ser verkligen inte bra ut.

Och sedan detta med ögonbrynen. Hur fyller en i dem snyggt. Jag ser mest ut som en prostituerad(inget illa mot dem, men ja).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: