Äntligen kanske det blir lite träning..

På torsdag nästa vecka ska jag träffa en gyminstruktör och få hjälp med ett individanpassat gymprogram. Fick lite frågor som jag skulle svara på, om ålder, träningshistorik, mål o s v. Jag var väldigt tydlig med att mitt mål är inte att gå ner i vikt utan att bli starkare. Smalare vill jag inte bli.

Detta kommer hjälpa mig att komma igång med träningen. Jag ser så mycket framemot detta. Har haft sådan ångest de senaste månaderna för att jag borde träna, men inte tar mig dit. Har känt mig hiskeligt lat.

Eftersom jag vet att träningen kommer medföra att jag inte vill äta lika onyttigt längre så har jag denna kväll laddat upp med godsaker:

  • Chips x 2
  • Dipp x 2
  • Choklad x 2
  • Öl

Dessutom har vi champagne på kylning. Om vi öppnar den återstår att se.

Perfekt lördagskväll med andra ord.

Att vi sedan ska kolla på Eurovision ska jag försöka glömma för stunden. Not my cup of tea om vi säger så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: