Dessa älskade höfter

Det är så dumt att den kroppsdel som jag älskar mest hos mig själv är den del som orsakar mig mest smärta. Jag älskar verkligen mina breda höfter. De är helt enkelt perfekta, men många år i ett slitsamt yrke, 3 graviditeter och för lite träning har satt sina spår. Jag har ofta ont.

Nu vet jag att det enda som hjälper mig i detta är att komma igång med träningen igen, men det är så svårt. Jag har så svårt att ta mig till ställen där det är mycket folk nu. Jag får ont i magen, mår illa och får hjärtklappning. Jag vet att detta beror på att jag varit hemma så länge och jag vet att det kommer att bli bättre. Men vissa dagar känns det bara pestigt.

Det faktum att Herman alltför ofta sitter på min höft då jag lagar mat och fixar med olika saker hjälper ju inte precis.

20160405_090143.jpg

Nej du Anna, nu får du banne mig rycka upp dig och ta tag i träningen. Muskler krävs för att rädda resten av livet från evig smärta.

3 reaktioner till “Dessa älskade höfter

Lägg till

  1. Ladda ner appen med 7 min träning. Stora E kör den varje dag och ibland joinar maken och de kör 7 x 3. Bra och jobbig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: