Ett evigt kämpande mot denna kroppsnoja

 

Detta är en sådan dag då jag känner för att fixa till mig med snygga kläder och lite smink, men ändå inte gå ut någonstans. Mer vara snygg för mig själv(och Christofer om han behagar komma hem någon gång).

Jag tycker att det är svårt att hitta något jag trivs i nuförtiden. Har inte riktigt förlikat mig med att jag inte är lika smal som innan Herman. Men jag vill inte banta eller börja någon diet. Jag vill lära mig att trivas med mig själv. Jag vill må bra precis som jag är. Med mage och med skavanker, tyckte ett tag att brösten kunde vara lite större, men nej, nu gillar jag dem igen. De är fina.

Känner lite som så att jag har spenderat tillräckligt många år av mitt liv med kropps- och viktnoja och jag orkar inte med det längre. Så jag väger mig inte. Vikten säger mig ingenting. Den ger mig bara ångest. Dessutom försöker jag titta på mig själv i spegeln utan att känna avsmak. Det går sådär. Ibland bra, ibland dåligt. Men jag kämpar vidare liksom.

Idag vågade jag mig på att prova en klänning som jag inte alls trivts i på ett tag och nu kändes den plötsligt bekväm. Inte för att jag blivit smalare utan bara för att jag just idag trivs med mig själv. Det där pendlar ju lite beroende på humör.

20160402_150523.jpg

Idag känner jag mig fin och det är en härlig känsla.

4 reaktioner till “Ett evigt kämpande mot denna kroppsnoja

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: