Att vara social dränerar mig på energi

Jag är en social person, men jag dräneras på energi då det blir för många saker inplanerade under kort tid.

Som under denna påskhelg. Under dagarna fyra har vi hunnit med:

  • Ett restaurangbesök
  • Storhandling
  • Varit bortbjudna på middag
  • Haft kompisar hemma på middag

Mellan dessa inplanerade saker har även barnen och de vardagliga sysslorna krävt sitt.

Så idag är jag trött och jag har inte lust med någonting alls. Märkte inte ens när Christofer steg upp och drog till tåget. Och det är ovanligt. Jag är alltid uppe när han går. Vill ju säga hejdå och få en puss. Nu vet jag ju inte ens om han gav mig en puss… Det känns inte riktigt bra.

Hursomhelst, om jag ska orka med allt jag planerat för resten av veckan krävs det att jag inte gör mycket alls idag. En promenad till affären blir det och sedan bör jag nog laga mat och leta efter legobitar med Julian. Han hittar inte Darth Vaders mask och nu har jag fått till uppgift att finna den.

Nu tillbaka till kaffet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: