Träning

Så är måndagen här och det är dags att rycka upp sitt lata jag från soffan och ta sig till gymmet. Har spenderat dagen med att prova träningskläder och packat gymväskan. Känner mig riktigt motiverad till att ta tag i detta igen, men…

Givetvis finns det en del funderingar som ger mig lite ont-i-magen-känsla:

  • Tänk om jag glömt hur alla maskiner fungerar och så står jag där som ett fån
  • Tänk om de flyttat runt maskinerna och ordningen inte är som den ska
  • Tänk om nån pratar med mig(Jag älskar att prata. Med folk jag känner. Ytligt kallprat med okända kan jag vara utan.)

Jag tycker att det är jobbigt att gå till gymmet, likväl som jag tycker det är jobbigt att gå in på ett café, en affär eller ja, ett ställe där det finns människor. Ju fler människor det är på ett ställe ju jobbigare är det. Dock vill jag ju inte isolera mig. Och egentligen kan jag ju låtsas att de andra som tränar egentligen inte är där. Med musik i öronen kommer jag vara i min egna värld i alla fall.

Jag har älskat att gå till gymmet förr så detta kommer att bli bra. Jag behöver bara lite tid att förbereda mig innan och kanske sluta vara nojig över saker som troligtvis ej sker.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: