Planering

Planering är A & O för att jag ska kunna finna någon slags inre balans. Jag skulle vilja planera allt och ibland har jag lite svårt att förstå att jag föll för en man som är min raka motsats. Men jag antar att det kanske är bra. Med en till som mig hemma hade livet varit väldigt inrutat och förändringar hade varit dödsdömda. Förutom ommöbleringar då, det älskar jag.

Den första mars kommer vardagarna se lite annorlunda ut här hemma. Christofer börjar då jobba i Stockholm, vilket innebär att han drar kring 06 och är hemma igen kring 19. Givetvis kommer det dagar då han drar lite senare eller kommer hem tidigare, men de flesta är det 06-19 som gäller. För att jag inte ska slita håret av mig av stress kommer det innebära en hel del planering. För att få vardagen att gå ihop, så att säga.

 • Barnens kläder ska läggas fram kvällen innan. Julians och Hermans alltså.
 • Kaffebryggaren ska vara laddad och redo när jag stiger upp på morgonen.
 • Skolväskan ska vara klar kvällen innan.
 • Matlista för kommande vecka ska göras på söndagar.
 • Hemleverans av mat varannan vecka.
 • Fångarna på fortet på fredagar.
 • Tacos på lördagar.
 • Sex på söndagar. Jämna veckor.

Nej, nu blev det för mycket planering. Vem vill egentligen äta tacos varje lördag?

Dessutom har jag insett dessa dumtröttmorgnar att det är bäst för alla om jag stiger upp tidigare, dricker kaffe och är ensam en stund. Jag behöver det. En liten stund ensam innan alla vaknar och vardagsbestyren börjar.

Detta blir nog bra.

6 kommentarer

 1. Mat och barnens aktiviteter/kläder är ett måste att planera! Sex också om det inte blir av annars 😉

  • E berättade just att han läst blogginlägget. Sen visade han mig meningen om sex på mobilen och frågade om jag menade det eller om jag skrivit fel. Om jag menade det så ville han inte veta mer. 🙂

   • Stackars våra barn 😉

    Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

 2. Hahaha

 3. Jag var helt hundra på att redan planerade barns kläder och ryggsäckar… Jag menar det måste man ju??? ☺️

  • Det måste man och det gör jag redan 😃 Fast inte Elians, han får sköta sitt.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.