Onlinehandling från Ica är ett enda stort problem

Jag ger upp.

Alltså inte allt, utan onlinehandling från Ica Maxi. Det fungerar verkligen inte och nu har jag tröttnat rejält. Varje gång jag har börjat fylla varukorgen loggas jag ut efter ett tag p g a inaktivitet. Vilket är otroligt märkligt då jag i allra högsta grad är aktiv och letar efter varor att slösa våra pengar på. När jag sedan loggar in igen är varukorgen tom och det är bara att börja om.

Med en sambo som snart börjar jobba i Stockholm vill jag inget annat än att det ska fungera att handla online med hemleverans. Det skulle underlätta väldigt.

Har varit i kontakt med Icas kundtjänst, men det kunde inte hjälpa mig alls. Felet låg, enligt dem, i browsern jag använde. Vilken är samma som hen rekommenderade… så nej.

Jag påpekade att felet ligger hos dem, men fick inget gehör. Skickade idag ett mejl angående problemet. Vi får se vad de svarar.

Har funderat fram och tillbaka om vi ska handla från mathem istället. Har gjort det en gång och det fungerade bra. Saken är bara den att jag tycker om att handla från Ica och jag vill att det ska fungera. Jag vill dock inte bli så frustrerad att jag känner för att slita av mig håret varje gång jag försöker handla.

En annan sak som nyss slog mig är att vi inte sett någon arbetare på taket på länge. Ingen har ringt på dörren och klivit ut på taket utanför köksfönstret för att jobba. Och det är konstigt med tanke på hur mycket snö som ligger där. De borde ha pallrat sig hit för längesen för att skotta. Nå väl, inte mitt bekymmer.

 

 

4 reaktioner till “Onlinehandling från Ica är ett enda stort problem

Lägg till

  1. Jag har precis börjat med onlinehandling (av mat) och har bara hunnit att prova Mathem, men dom funkar bra tycker jag. Dock måste jag alltid kolla hur många av varje som har beställts för varje gång är det någon vara som av någon underlig anledning har dubblerats. Förra gången missade jag att kolla så då fick vi hem 6 yoghurt… 😱

    Gillad av 1 person

    1. Vi har testat Mathem en gång och det var bra tyckte jag, men ville ändå helst handla från Ica p g a bonus och lokalbutik. Men, men efter allt strul blir det nog Mathem ändå. Visst är det skönt med hemleverans? 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: