Att vi spelar en match Betapet innebär INTE att jag vill chatta med dig!

Jag spelar ofta Betapet på mobilen och då många gånger mot okända. Jag gillar att spela mot folk jag inte känner och de allra flesta gångerna snackar vi inte ens. Bara ett ”tack för match”. De spelomgångarna är bäst. Men då och då dyker det upp nåt unikum som förstör. Som de senaste gångerna…

Mitt användarnamn råkar innehålla ordet ”crazy” så en återkommande fråga är ”Hur crazy är du egentligen?…höhöhö”

Huruvida jag är totalt jäkla crazy eller inte har ingenting att göra med spelet. Och det är ju därför vi fått kontakt. För att vi SPELAR! Det är inte nån jävla datingsida. Jag valde inte heller att spela mot just dig utan du är SLUMPMÄSSIGT UTVALD. Fattar du? För mig är du inte speciell alls. Jag vill inte veta var du bor, hur gammal du är eller om du är singel och crazy.

Fick nyligen höra: ”Då har du legat i” när jag svarade på hur många barn jag har.  ”Nja, Jag har legat 3 ggr på 13 år. Tycker du det är mycket?”, svarade jag och då blev det tyst.

Jag förstår inte dessa människor som tycker att de har rätt att ”skämta” med mig på detta sätt. Jag ser inte det roliga i detta. Och varför måste en vilja chatta med sina motspelare?

Hädanefter kommer jag inte svara när någon försöker småprata. Jag vägrar. Kommer i alla fall bara idioti från dem till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: