Stressad? Nej, faktiskt inte.

Får ett mejl vars rubrik lyder ”Stressad? Vi löser dina sista julklappar.” Och jag känner direkt nej, jag är inte stressad. Jag är inte alls stressad. Och det är väldigt märkligt. Speciellt med tanke på att vi ska fira jul hemma hos oss detta år. Vi kommer vara 16 vuxna/stora barn och 8 mindre barn i vår fyrarummare och det känns riktigt bra. Får minnen av barndomens jular och ser verkligen framemot att fira med så många.

Christofer tillbringade kvällen igår med att fixa julskinkan och fastän jag inte är särskilt förtjust i just julskinka, fann jag doften av den behaglig och en liten längtan efter julafton tändes i mig. Jag är övertygad om att skinkan detta år kommer vara riktigt god.

Idag ska jag köpa de sista julklapparna, godis och sedan duka borden. Ikväll blir det hockey och chips framför teven.

Allt är riktigt bra nu.
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: