Ensam när det är mörkt, nej tack!

Ikväll är jag ensam hemma med grabbarna. Ensam och det är mörkt ute. Jag tycker inte om när det är mörkt då jag är ensam. Jag tycker inte om att det är mörkt på loftgången, jag vill kunna se ut. När jag inte ser inbillar jag mig saker, som nu, jag tror hela tiden att nån står utanför fönstret och det är riktigt otäckt. Jag förstår inte varför Christofer måste vara borta så här sent. Varför?

Det som skrämmer mig mest med tanken på att nån ska vara på loftgången är att det är omöjligt. Vi låser ju. Och Christofer skulle låsa när han gick tidigare. Fan, nu blev jag osäker. Låste han verkligen? Tänk om det är öppet! Nej, jag vågar inte gå ut och titta.

Ja, så feg är jag.

Imorgon ska jag införskaffa en ljusslinga. Detta håller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: