Om nån vill köpa smågodis till mig…

För mig är det alltid med stor nervositet jag låter någon köpa lösviktsgodis till mig. Den enda som kanske har koll är nog syrran S. Tror vi köper ungefär lika. Och visst har de lite koll här hemma med. Som att jag fullkomligt älskar rollokolor t ex. Det har de verkligen inte missat. Skulle jag få en påse med endast rollo och saltlakrits skulle allt vara frid & fröjd.

Karamellkungen är väl det godis som är bäst och då gärna följande sorter:

 • Crispy Bite
 • Dumlekolor
 • Vaniljpraliner
 • Punschpraliner
 • Vaniljfudge
 • Gräddkola
 • Rollokolor. Massor av rollo.
 • Fransk nougat
 • Jelly beans
 • Geléhallon
 • Fruktnappar
 • Persikor
 • Engelsk lakritskonfekt
 • Colaflaskor
 • Sura colanappar
 • Rabarberbitar
 • Hallonbåtar
 • Sockerbitar
 • Snökulor
 • Romerska bågar
 • Lakrits. Salt. Alla sorter funkar.

wpid-wp-1448091943576.jpg

 

Jag ser helst att de som köper godis till mig tittar på denna lista och följer den. Surt eller sega vingummin hör inte hemma i en påse som erbjuds mig. Jag anser dessa krav vara väldigt blygsamma och hoppas på bättring hos dem som förser mig med sött & salt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: