Tankar

Igår.

Kollar Twitter en snabb sväng innan det är tänkt att jag och lilleman ska lägga oss. Ser tweets om Paris, vad nu? Vad är det som sker? Oron känns i maggropen. Stannar uppe en timme. Två. Fortfarande ingen lösning på attentatet. Lägger mig med en klump i magen och jag vet att Paris kommer vakna till sorg och katastrof medan jag har turen att vakna till högljudda barn, trygghet och kärlek.

Idag.

Hela denna dag har varit surrealistisk. Jag har umgåtts med fina systrar och deras barn. Vi har pratat och skrattat och mått bra. Jag mår bra. Allt medan så många andra familjer nåtts av dödsbud. De har förlorat sina döttrar, söner, parterns, vänner, kolleger o s v. Livet är bra jävla orättvist.

Oskyldiga människor drabbas när dårar utför attentat. I mina ögon är det just dårar de är. Och det finns ingenting som rättfärdigar det de gjort. Ingenting.

Ikväll.

Häller upp en öl. En ”double chocolate stout”, en favorit. Tar en klunk, tänder en cigg och känner lugnet ute på terrassen. Livet är bra för mig. Jag är lycklig som tusan.

Men tänk hur fort det kan ändras. Kanske kände många människor i Paris likadant igår.

En reaktion till “Tankar

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: