Silverfisk, fällor och märkliga drömmar

Jag har ju en förmåga att drömma ytterst märkliga saker. Oftast när jag drömmer något konstigt handlar det om att Christofer gör något orätt mot mig. De gångerna har jag väldigt svårt att släppa det när jag vaknar och kan således gå och vara småirriterad för mig själv hela dan. En kan ju tycka att han borde förstå att han inte kan bete sig hursomhelst i mina drömmar.

Men, denna natt var det inte C som betedde sig konstigt. Det var silverfiskarna. Drömde att de kröp upp för väggarna och sedan sköt de ut kroppen med hjälp av ”händerna” för att ta sig till min säng. Sluga jäklar som gjorde allt för att attackera mg i sängen. Vaknade i morse av känslan att det kröp på mig. Fruktansvärt.

Och helt underbart att det bara var en dröm.

Så, har nu pratat med fastighetsvärden och nu ska vi tydligen få fällor att sätta ut. Jag är ytterst tveksam till att det kommer hjälpa, men det är bara att prova. Märker vi inte av någon förbättring blir det sanering.

För min del får de gärna komma hit och spruta gift överallt, kryp är något jag inte står ut med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: