Sabla ohyra

Vi måste ha världens otur med kryp i lägenheter.

För några år sedan, en dag i augusti, upptäckte vi att vår lägenhet invaderats av vägglöss och det var fruktansvärt. Sju månader och ca 15 saneringar tog det innan vi var kvitt dem. Under de sju månaderna sov jag tillsammans med Elian i hans 90-säng för jag klarade inte av att sova i mitt och Christofers sovrum där lössen höll till. Försökte en natt, men klarade inte av det alls. Vaknade av att en lus kröp i sängen och sedan var det kört. Kommande månader fick C sova ensam i lusrummet, för det är just det som är det jävliga, en måste ju sova där för att saneringen ska fungera. Varje natt var C tvungen att lägga sig i rummet med löss som ett jäkla lockbete. Att han klarade av det är beundransvärt. Så många nätter.

Att inte sova med den en älskar är en grym saknad, men när månad efter månad passerar blir en van och ser det som normalt. Vi gled ifrån varandra, bråkade mycket och livet var allmänt pissigt. Men som tur var vände allt. Lössen tog saneringsfirman efter många turer död på och vi hittade kärleken igen.

Nu har vi silverfisk. I hela lägenheten. Men som tur är ser de inte oss som mat och förutom att vi ser dem längs listerna lite varstans märker vi inte av dem speciellt mycket.

Men bort ska de så nu väntar vi på att Anticimex ska höra av sig.

Att sanera lägenheten där vi bor verkar vara vår grej.

Sabla ohyra!

4 reaktioner till “Sabla ohyra

Lägg till

  1. Vilken otur ni har! Vi har i och för sig oxå silverfiskar, men inte så många att vi behöver sanera. Ser de som de enda husdjur mina barn kommer få… 😉

    Gilla

    1. Lite silverfisk är det nog vanligt att det flesta har, men inte som här. Ser i badrummet varje natt och under köksbordet på morgonen. Oftast flera stycken Hade de varit färre hade även vi sett dem som husdjur ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: