Tankar som far hit och dit

Det här är en sådan dag då tankarna far hit och dit. Tänker på att Julian varit vegetarian i ett år nu och hur svårt det är att få honom att äta. Tänker på Herman och amningen som börjat strula. På ersättning han fått nu och det faktum att han gått upp 200 g sen i fredags.

Tänker på hur väldigt gärna jag vill ha en kväll ensam med Christofer. Gå ut. Äta gott. Konversera massor. Skåla i bubbel.

Och jag är rastlös. Jag skulle vilja rensa ur hemmet eller möblera om, men jag har som tur är så mycket självinsikt att jag vet att det är en ytterst dålig idé. Då jag får dessa perioder med energi i överflöd slutar det ofta med att jag drar fram hela lägenheten på en gång. Detta med att rensa en sak i taget har jag aldrig lärt mig.

Och jag måste bromsa mig själv. jag är faktiskt inte helt återställd efter graviditeten än. Efter förlossningen visst, men inte efter graviditeten. Jäklar vad dessa nio månader tog på mig denna gång. Jag är fortfarande svag, yr och har ont till och från. Muskler finns det inte en tillstymmelse till. Längtar otroligt mycket efter att börja träna igen.

Nej, jag kan inte ens koncentrera mig på detta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: