Besök, amningsbehå och torsk.

Besök var och varannan dag nu av folk (läs nära&kära) som vill se och mysa med lille Herman. Fina presenter har han fått. Han är verkligen så nöjd. Tror jag. Tycker så mycket om att visa upp honom och att ha folk här är bara trevligt, men vi är även noga med att ha helt besöksfria dagar. Annars skulle vi inte orka med allt. Nästa dag utan besök inträffar enligt min planering på fredag som således blir en dag då jag kan gå runt i så lite kläder som möjligt för att ha bebis hud mot hud. Urmysigt.

Igår lämnade jag förresten bebis och sambo hemma och gick ut på stan en sväng. Målet var att skaffa nån amningsvänlig tröja och en amningsbehå. Det gick dåligt. Tydligen måste en ha D-kupa eller helst E för att hitta en bh. Mina bröst skulle båda få plats i en (1) D-kupa med utrymme kvar. Jag må ha fått större tuttar nu när jag ammar, men inte fasiken är det gigantiska. Nå väl, ska leta runt lite på internet istället och kanske beställa en så istället.

Hämtade även ut medicin mot torsk till lillkillen som är vit i hela munnen så nu ska det penslas på 4 ggr om dan. Hoppas det hjälper. Ska även köpa en salva till mig idag då jag misstänker att det spridit sig till mina bröst. Vilket elände en utstår för att kunna ge bebis mat. Hade han inte varit så jäkla nöjd med bröstet kanske jag övervägt flaska istället. Kanske.

Nej, nu ska jag passa på att slötitta på nån serie jag egentligen inte gillar bara för att fördriva tiden. Orkar inte göra något annat idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: