När inget fungerar som det ska och mitt tålamod är slut!

Jag älskar detta med hemleverans av matvaror. Har utnyttjat det flitigt de senaste 2 åren utan problem. Allt har fungerat bra med hemsidan, leverans och betalning. Jag har varit en mycket nöjd kund. Maten har levererats från Ica Maxi via Matvaran.se.

Skitbra tills nu.

Nu har Ica gjort en egen sida och det strular bara. Jag fyller varukorgen och blir utloggad, sedan är varukorgen tom igen. Bokar leveranstid, blir utloggad och sedan är den tiden borta.

Nu har jag vid två olika tillfällen fyllt varukorgen med varor för några tusenlappar och förstå min frustration och ilska när jag plötsligt blir utloggad och allt är borta. Och allt ska vara kvar även om en blir utloggad.

Ringde kundtjänst, men de var inte till någon hjälp utan skyllde på min dator, för någon bugg med deras sida var det inte. Allt fungerade som det skulle.

Som jag känner nu så skiter jag i detta med hemleverans från Ica. Inget fungerar ju i alla fall. Tänker inte sitta här och slita håret av mig bara för att försöka få varorna hemkörda. Nej, då åker jag hellre till butiken själv och handlar.

Just denna gång hade det dock varit så bekvämt med hemleverans för vi ska handla väldigt mycket och jag orkar inte gå så länge i affären. Är ju höggravid för tusan. Dessutom hade det varit skönt för Christofer att slippa bära upp allt.

Nå väl, tur vi har hiss nu.

Får alltså boka in en shoppingdag på fredag. Väljer då Willys för Ica har jag fått nog av för tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: