Egodag planerad

Min favoritfrissa har bytt arbetsplats och schysst nog skickade hon ut ett sms med info om det.  Känns väldigt bra då jag just nu är i stort behov av att klippa risbusken. Har inte haft ork att bry mig om håret alls sista halvåret. Det enda som jag gjort är färgat det då och då.

Men nu har jag en tid bokad om två veckor. Hinner bli snygg i håret lagom till vi flyttar. Vilken tur!

Nu är det enda problemet att veta hur jag vill ha håret. Just nu har jag fått lite längd på det och det vore synd att kapa det helt.. Även då jag ibland får lust att trimma sidorna eller nåt. Tycker själv att jag passar förbaskat bra i kort hår, men ska vänta lite med ett sådant beslut.

Hursomhelst blir det skönt med lite egotid. Klippning, lite shopping och lunch på stan.

En dejt med mig själv, vilket jag kan behöva nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: