Film, rastlös och sand i sängen

Tanken just nu är att jag ska ta en dusch för att sedan kolla på film eller nåt med kärleken. Och det vill jag, älskar att spendera tid med honom.

Men just nu är jag oerhört rastlös. Sådär rastlös så det kryper innanför skinnet på mig och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Om jag inte hade ont och var helt slut i kroppen skulle jag vilja packa massor av flyttkartonger, tvätta och städa lite. Allt för att bli av med denna rastlöshet som idiotiskt nog slagit sig ner i min kropp just nu. Nu då jag inte har kraft att göra något av den. Denna känsla stressar mig och jag ogillar det verkligen.

Dessutom är det sand i min säng för jag var dum nog att lägga mig där efter en stund i sandlådan med Julian. Smart nog att se till att Christofer duschade barnet var jag, men inte smart nog att duscha själv tydligen. Sjukt irriterande att jag inte kan skylla på någon annan.

Ska ta min rastlöshet och duscha kallt nu. Kanske försvinner den då.

Jag hoppas innerligt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: