Rensning av förråd och kläder till barnen.

Igår hade jag äntligen tid att gå igenom förrådet inför flytt. Det var så skönt och roligt att gå igenom alla säckar med kläder. En hel del slängdes, men så hittade jag en del fina kläder också. Både till Julian och mini. Det kändes ungefär som att fynda saker till bra precis. Kläder jag glömt att grabbarna haft dök upp och jag var mycket nöjd när jag släpat hem de två säckarna.

Apropå bebiskläder vill jag minnas att jag hade bebiskläder i överflöd då jag väntade Julian. Så är inte fallet nu och det känns bra. Vi har kvar en del fina kläder från båda grabbarna, men möjligheten att köpa nytt finns och det ser jag så mycket framemot.

imageLite av allt jag hittade.

Julian blev överlycklig för Batmantröjan, precis en sån som han ville ha tydligen. 🙂

Sedan hittade jag även en liten T-shirt med texten ”Boys will be boys” men den åkte i slängsäcken. Gillar verkligen inte det budskap den ger.

Lite mer genustänk tack!

2 reaktioner till “Rensning av förråd och kläder till barnen.

Lägg till

  1. Bra där! Är så förbaskat less på alla som hävdar ”Typiskt tjejer” eller ”Typiskt killar”. Kanske speciellt efter vår Sandhamnsvistelse….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: