Tankar och känslor i en enda röra.

Livet drabbar oss alla på olika vis. Vi går alla igenom olika saker som formar oss. En del händelser bryter ner oss och vi måste finna styrkan att resa oss igen.

Jag har under mina snart 36 år varit med om en hel del och många erfarenheter har gjort mig till en starkare och mer beslutsam kvinna. Men också en sårbar, osäker och arg kvinna. Jag är arg på mig själv för att jag gjorde de val jag gjorde då jag var yngre. Jag är arg på mig själv för att jag” lagt locket på” och inom mig trott att jag bara kan fortsätta som att inget någonsin hänt. Till slut rinner det över. Som det gjort för mig.

Många saker har även fått mitt självförtroende att rasa och mitt behov av bekräftelse att öka enormt. Jag jämför mig fortfarande med andra och många gånger förstår jag verkligen inte vad Christofer ser hos mig. Allt som han älskar har jag så svårt att se. Ibland går det så långt att jag vill peka ut alla fel med mig och jag blir arg för att han inte förstår. För att han inte ser hur ful min kropp är. Och hur jävla skruvat är inte det? Jag önskar så att jag kunde se mig genom hans ögon. Att jag kunde se det vackra. Men det är svårt.

Jag har levt i ett förhållande där det förekom verbala kränkningar likväl som fysisk misshandel. Otrohet. Att ständigt bli dumförklarad och att ständigt få höra att man inte duger nåt till sänker en. Efter år med den mannen tyckte jag att det var normalt med otrohet.

Jag mår, idag, inte dåligt av det fysiska, blåmärkena har läkt. Det är såret inuti som gör så förbaskat ont. Känslan av att vad jag än gör kommer det aldrig vara bra nog.

Under långa perioder har jag inte känt mig bra nog för Christofer. Men jag måste vara bra nog för vi är fortfarande tillsammans. Trots kämpiga perioder har vi hittat kärleken genom allt det svåra.

Jag kämpar vidare.

Vi kämpar vidare.

 

5 reaktioner till “Tankar och känslor i en enda röra.

Lägg till

  1. HållEr med båda föregående talare. 🙂 du är fantastisk och otroligt stark på alla sätt och viss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: